Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

ΕΛΟΤ 1435:2009

Το Ελληνικό Πρότυπο ΕΛΟΤ 1435:2009, είναι εφαρμόσιμο από όλες τις επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες επικοινωνίας στους φορείς του Δημόσιου και Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα. Το συγκεκριμένο πρότυπο αποτελεί ήδη υποχρεωτική και βασική απαίτηση για κάθε υποψήφιο ανάδοχο του Δημοσίου όσο και του ευρύτερου δημοσίου τομέα σύμφωνα με τον Ν.3688/2008.

Το ΕΛΟΤ 1435:2009 αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρότυπο που καθορίζει τις προϋποθέσεις και τους όρους ανάθεσης υπηρεσιών επικοινωνίας συμπεριλαμβανομένων των διαφημιστικών υπηρεσιών, σε ιδιωτικές ή δημόσιες επιχειρήσεις, από τις αναθέτουσες Αρχές, φορείς του Δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Ο σκοπός της μελέτης αυτής είναι να βοηθήσει στη διασφάλιση της διαχειριστικής επάρκειας των εταιριών επικοινωνίας και κατ’ επέκταση της ποιότητας στην διαφημιστική προβολή του Δημοσίου και του ευρύτερου δημοσίου τομέα στα έντυπα και στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.


Ειδικότερα, το παρόν πρότυπο περιέχει τα κριτήρια για την πιστοποίηση των «επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών επικοινωνίας», οι οποίες στο παρόν πρότυπο αναφέρονται επίσης ως «εταιρία επικοινωνίας» ή «πάροχος υπηρεσιών επικοινωνίας» ή απλώς «πάροχος» ή «εταιρία».


Ως υπηρεσίες επικοινωνίας νοούνται οι δραστηριότητες οργάνωσης, προπαρασκευής και η καθ’ οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο ανακοίνωση προς το κοινό των αγαθών ή των υπηρεσιών που παρέχουν οι φορείς του Δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα καθώς και η προβολή των εν γένει δραστηριοτήτων τους.

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top
espa
espa