Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

BRCGS PACKAGING

Αρχικά αναπτύχθηκε και δημοσιεύθηκε το 2001, το Παγκόσμιο Πρότυπο Υλικών Συσκευασίας σχεδιάστηκε για να προστατεύει τον καταναλωτή παρέχοντας μια κοινή βάση για την πιστοποίηση εταιρειών που προμηθεύουν συσκευασίες σε παραγωγούς τροφίμων.

Το Πρότυπο έχει ενημερωθεί σε τακτά χρονικά διαστήματα από τότε, ώστε να αντικατοπτρίζει τις τελευταίες σκέψεις για την ασφάλεια των προϊόντων και έχει πλέον αποκτήσει χρήση παγκοσμίως, όχι μόνο από τους παραγωγούς συσκευασιών τροφίμων, αλλά και από τους παραγωγούς συσκευασιών για όλες τις εφαρμογές σε όλα τα επίπεδα της αλυσίδας εφοδιασμού.

Το Πρότυπο παρέχει τώρα ένα ισχυρό πλαίσιο για όλους τους τύπους κατασκευαστών συσκευασιών για να τους βοηθήσει στην παραγωγή ασφαλών υλικών συσκευασίας και να διαχειρίζεται την ποιότητα του προϊόντος ώστε να πληροί τις απαιτήσεις των πελατών, διατηρώντας παράλληλα τη νομική συμμόρφωση. Η πιστοποίηση σύμφωνα με το Πρότυπο αναγνωρίζεται από πολλούς ιδιοκτήτες επωνυμιών, εμπόρους λιανικής, εταιρείες παροχής υπηρεσιών τροφίμων και κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο κατά την αξιολόγηση των δυνατοτήτων των προμηθευτών τους. Σε απάντηση στη ζήτηση, το Πρότυπο έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες για να διευκολυνθεί η εφαρμογή από εταιρείες συσκευασίας υλικών σε όλο τον κόσμο.

Το Πρότυπο έχει αναπτυχθεί για να προσδιορίσει τα κριτήρια ασφάλειας, ποιότητας και λειτουργίας του προϊόντος που πρέπει να ισχύουν εντός ενός οργανισμού κατασκευής συσκευασιών προκειμένου να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του όσον αφορά τη νομική συμμόρφωση και την προστασία του καταναλωτή. Η μορφή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να επιτρέπει την αξιολόγηση των χώρων, των λειτουργικών συστημάτων και των διαδικασιών μιας εταιρείας βάσει των απαιτήσεων του Προτύπου από αρμόδιο τρίτο μέρος – τον οργανισμό πιστοποίησης.

Benefits

Global recognition

Το Παγκόσμιο Πρότυπο Υλικών Συσκευασίας είναι το πρώτο σύστημα συσκευασίας GFSI που έχει συγκριθεί, και είναι συχνότερα αποδεκτό ή ζητείται από κορυφαίους λιανοπωλητές, κατασκευαστές και οργανισμούς υπηρεσιών τροφίμων παγκοσμίως.

Customer trust

Είτε είστε καθιερωμένος παγκόσμιος προμηθευτής υλικών συσκευασίας είτε εδρεύετε σε μια αναδυόμενη αγορά, το Πρότυπο θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι οι πελάτες σας έχουν εμπιστοσύνη στα προϊόντα σας. Βελτιώνοντας την ασφάλεια των προϊόντων, το Πρότυπο συμβάλλει στη μείωση των απορριμμάτων, των καταγγελιών, των ανακλήσεων και των απορριφθέντων προϊόντων μέσω ενός κύκλου συνεχούς βελτίωσης. Πολλοί λιανοπωλητές, ιδιοκτήτες brand, επεξεργαστές πρώτων υλών και κατασκευαστές συσκευασιών σε όλο τον κόσμο υποστηρίζουν τη χρήση του Προτύπου και το αποδέχονται ως μέρος των διαδικασιών έγκρισης προμηθευτών.

Marketing tool

Οι πιστοποιημένοι ιστότοποι BRCGS μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σύστημά ως εργαλείο μάρκετινγκ προβάλλοντας το λογότυπο BRCGS Certified σε υλικά, χαρτικά και ιστότοπους που βλέπουν το κοινό. Η επιχείρησή θα εμφανίζεται επίσης στον κατάλογο BRCGS, δίνοντάς περαιτέρω αναγνώριση από όλους τους κατόχους brand.

Easily applicable

Αναπτυγμένο από ειδικούς στη συσκευασία και την ασφάλεια των προϊόντων, το Πρότυπο είναι αυστηρό και λεπτομερές αλλά εύκολα κατανοητό. Βασίζεται στο HACCP και στη διαχείριση κινδύνων και ρίσκων. Ενσωματώνει συστήματα διαχείρισης ασφάλειας προϊόντων και διεθνώς αποδεκτές βέλτιστες πρακτικές κατασκευής. Και υπάρχει μια σαφής βήμα προς βήμα πορεία προς την πιστοποίηση.

Flexible design options

Εάν ξεκινάτε απλώς με συστήματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων, το Πρόγραμμα Global Markets BRCGS μπορεί να είναι κατάλληλο για εσάς. Με βάση τις Παγκόσμιες Αγορές για το φαγητό του GFSI, αυτό το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να εφαρμόσετε τμήματα των απαιτήσεων σε Βασικό ή Ενδιάμεσο επίπεδο, είτε για να ταιριάζει στη φύση της επιχείρησής σας είτε για να σας υποστηρίξει στο ταξίδι της εταιρείας σας για την εφαρμογή του πλήρους Προτύπου.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top
espa
espa